Triologija vinarija

Vinarija TRILOGIJA je „boutique„ vinarija i nalazi se u srcu Šumadije, izmedju Arandjelovca i Topole, na koordinatama 44° 17′ 58“ Severne geografske širine i 20° 38′ 34“ Istočne geografske dužine. Pozicija vinograda je na platou, gde stalno duvaju vetrovi, a osunčanost je od izlaska do zalaska Sunca.

PONUDA PROIZVODA

Pogled na Oplenac, Rudnik, Venčac i Bukulju čini boravak u Vinariji nezaboravnim.Zasadili smo Merlot i Cabernet Franc, jer smo poslušali stav Laboratorije na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu, da je sastav zemljišta idealan za Merlot- našu najzastupljeniju vinsku sortu.

Kapacitet proizvodnje smo dizajnirali do 10.000 litara vina po sezoni, jer, važan nam je kvalitet (a ne kvantitet) i zadovoljstvo naših potrošača.

U vinogradu od jednog hektara sve je merlo i tek malo kaberne frana. Njihov roze Rose Privilegija 2016 već je osvojio srebro na balkanskom nadmetanju BIWC u Sofiji, a pre nekoliko dana se i barikirani merlo Pečat Barrique 2016 na prvom pojavljivanju okitio zlatom u Aranđelovcu. U pitanju je izuzetno gusto i ekstraktivno vino sa skoro 16 % alkohola, ali divnih tanina, kiselina i sa savršenim balansom. Redak merlo ovog stila na Balkanu kome posle još nekoliko meseci odmaranja sleduje blistava budućnost.

90 poena Robert Parker Wine Advocate, za Merlot Barrique Pečat 2016 Vinarije Trilogija iz Banje kod Aranđelovca! Vinarija Trilogija iz Banje kod Aranđelovca se svrstala u vinsku svetsku elitu, odlukom stručnog ocenjivača g. Marka Skvajersa (Mark Squires) da vinu Merlot Barrique Pečat 2016 dodeli ogromnih 90 Robert Parker poena!

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

DIREKTNO OD PROIZVOĐAČA