Podrum Vagić

RAKIJA IZ VRČINA
Na našem porodičnom imanju u Vrčinu, rakija se peče od najboljih i potpuno zrelih plodova voća koje daje rakiju vrhunskog kvaliteta već više od pola veka. Godine 1995. sagrađen je podrum i kao prirodni sled događaja, 2006. godine registrovano je i preduzeće SZR „Podrum Vagić” čija je osnovna delatnost proizvodnja rakije.

KOMPLETNA PONUDA PROIZVODA

Vrhunski kvalitet po povoljnim cenama.

PROCES PROIZVODNJE
Sam proces tehnologije prerade voća je spoj tradicionalnog i modernog. Procesi dozrevanja su vremenski procesi i nastavljaju se godinama i nakon što su rakije napunjene u boce.

Godišnja proizvodnja voćnih rakija u našem podrumu kreće se oko 10.000 litara. Na našem porodičnom imanju pri proizvodnji voćnih rakija pazimo da svaku operaciju tehnologije prerade izvršimo što je moguće kvalitetnije, a naše ime garantuje vrhunski kvalitet po povoljnim cenama.

KVALITET RAKIJE
Uvek vodimo računa o čistoći i higijeni koje su na zavidnom nivou, o kvalitetu samih proizvoda koje s ljubavlju i pažnjom održavamo već dugi niz godina, te o estetskom izgledu samih proizvoda koje nudimo, jer je danas lepota nešto što se podrazumeva i traži.

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

DIREKTNO OD PROIZVOĐAČA