Magija Zalogaja

Magija zalogaja je brend koji postoji već 3 godine. Sam koncept brenda je spoj tradicije i savremenog. Nasi džemovi i pemkezi se spremaju na tradicinalan način po originalnim receptima.

Naš proizvod je prigodan za svaku priliku.

Imamo tri različita ukusa,ekstra dzem od borovnice sa lavandom, pekmez od šljive sa mentom i niskokalorični džem od bundeve u cedjenom soku od pomorandže.
Naši prouzvodi ne sadrže masu za želiranje niti bilo kakve hemijske dodatke (veštačke boje,arome). Začini, koji ujedno i predstavljaju taj savremeni momenat su organski. Ono što nam je jako važno je da voće bude iz Srbije, tako borovnicu i šljivu nabavljamo sa Kopaonika, a bundevu koja je organska nabavljamo iz mesta u Vojvodini, Kisača.
Za sada nemamo svoju proizvodnju ali za nas uslužno kuvaju u pogonu koji se nalazi u Trsanovcima (blizu Kopaonika, opština Brus). Izvozimo za Sloveniju, tako da imamo sve dokumenta potrebna za izvoz kao sto je npr HACCAP, potrebne laboratorisjke analize itd.
Kako bi spojili savremeno i tradicionalno, dodati su različiti organski začini u džemove.. Tako pojačani, prirodni džemovi vam donose nova blagotvorna dejstva, ojačavaju vaše zdravlje uz ukus koji ćete poželeti da podelite sa drugima, sačuvate tradiciju i učinite da se vaši najmiliji sadašnjosti sećaju kao starih dobrih vremena.

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

DIREKTNO OD PROIZVOĐAČA