Mad Med

Mad Med kao ideju, krajem 2016. godine, osmislila je ekipa mladih pčelara sa željom da očuvaju pčele, sačuvaju prirodu, ali i tradiciju kroz jedan proizvod – med. Kako se u Srbiji godišnje pojede malo meda po glavi stanovnika, tako smo shvatili da moramo svetu ponuditi nešto novo. Kombinaciju meda i ludih začina..

Naš proizvod je prigodan za svaku priliku.

Domaći med koji koristimo je visokog kvaliteta, a analize su rađene po najvišim EU standardima. Ceo proces pakovanja je rađen po HACCP standardu.
Tokom dve godine postojanja stekli smo divne prijatelje i kupce našeg proizvoda koji su nam pomogli da postanemo još bolji. Oformili smo pcelinjak sa preko 100 košnica, imali nekoliko akcija vezanih za ocuvanje pcela, a isto tako smo po ugledu na svetske gradove postavili prve košnice po beogradskim krovovima.
Mad Med Int doo je društveno odgovorna firma, za ove dve godine podržali smo nekoliko humanitarnih akcija, a naša porodica je tokom dve godine postojanja dobila nekoliko hiljada clanova i prijatelja.

Kada smo prvi put došli na ovu ideju, niko od nas nije očekivao da ćemo za tako kratak vremenski period od svega nekoliko godina, da osvojimo srca na hiljade ljudi, onih koji su sa nama od početka, ali i onih koji su se na našem medenom putovanju pridružili naknadno.

Učestvovali smo i predstavljali svoju ideju na više desetina sajmova, festivala, podržali smo nekoliko humanitarnih akcija, sadili smo medonosne biljke kako bismo pomogli pčelama i, pre svega, nismo odustajali od svog cilja. A rezultat je očigledan. I ukusan, pre svega. Naš pčelinjak se nalazi u Orašcu kod Aranđelovca. Pčelinjak je okružen bagremovom šumom a naše pčele selimo po Srbiji u potrazi za medonosnim biljem.

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

DIREKTNO OD PROIZVOĐAČA