LALINO ZLATO

Dejan Đukić iz Crepaje kod Pančeva rešio

je da spoji staro i novo. Od bundeve, koja je od pamtiveka poznata po svojim lekovitim svojstvima, napravio je i tržištu ponudio neobične proizvode kao što je turšija od bundeve.

KOMPLETNA PONUDA PROIZVODA

Bundevu uzgajamo po organskim principima, gde dominira muskatna bundeva. Takođe, uzgajamo i gzotične vrste kao što su hokaido, patišon, špageti bundeva, ukrasne vrste.
Bundevu smo počeli da uzgajamo na nekih 10 ari, pa smo svake godine postupno povećavali površine. Ove godine smo imali bundevu na površini od dva hektara.
Najviše je sada zastupljena muskatna bundeva ili tamburica, na preko 1,5 ha. Na ostaloj površini uzgajamo i bundeve koje su manje poznate kao što su: hokkaido, patišon i spagetty bundeva. Proizvodnja se odvija uz primenu najnovijih saznanja u preradi voća i povrća i uz pomoć opreme koja je od inoksa.

Naši proizvodi su prirodni, bez konzervansa, pasterizovani i spremljeni od svežih sastojaka. Svi proizvodi su veganski, bez glutena, neki su i bez šećera, kako stoji u samom nazivu, a neki ipak imaju dosta šećera, kao što je kandirana špageti bundeva.

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

DIREKTNO OD PROIZVOĐAČA