Prepoznavajući njihove potrebe, ideja nam je da svojim znanjem, veštinama i kreativnošću spojimo i pomognemo malim srpskim preduzećima. Ujedinjenjem brendova obezbeđujemo konkurentsku prednost i lakši prolaz na svetsko tržište, sa ciljem pronalaženja efektivnih poslovnih prilika za sve svoje članove.

Srbija je zemlja sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje domaćih proizvoda, sa autentičnih etnogeografskih područja. Svoj kvalitet i inovativnost, gradila je vekovima unazad. Tokom proteklih faze tranzicija koje su se odvijale na ovim područjima godinama nazad, entuzijazam je bio glavni činilac opstanka društva i privrede. Neke od prepreka na koje nailaze mala i srednja preduzećta u Srbiji, kao i poljoprivredna gazdinstva jesu mogućnosti, vreme i sredstva, za efektno plasiranje proizvoda na tržištu. U tome naša kompanija Serbeat d.o.o. koju čini tim sa višegodišnjim iskustvom u oblasti ekonomije, istraživanja tržišta, marketinga, prodaje, treninga i edukacije, želi da pomogne.

Naši ciljevi i strategije su proiznikli iz VIZIJE spajanja srpskih brendova sa svetom. Kreiranjem stabilne strategije zasnovane na potrebama naših preduzetnika, zacrtani su ciljevi koje je neophodo postići kako bi se približili ostvarenju vizije. Kako su sredstva za samostalno istupanje na svetsko tržište nedovoljna, naš cilj je da kreiramo platformu, namenjenu svim zainteresovanim preduzetnicima i time svakom pojedincu olakšamo pristup tržištu. Time će preduzetnici dobiti priliku da jedni drugima stvaraju potporu u radu, a samo preduzeće da pokreće veze sa svetom i marketing svih brendova unutar preduzeća.

Platforma se zasniva na organizaciji događaja, kao i na nastupu na događajima koji su van naše organizacije, prodaji, uvozu i izvorzu, povezivanju sa ugostiteljstvom i turizmom. Takođe, platforma obezbeđuje formiranje mreže franšiznih i standardizovanih koncept prodavnica i marketa, kao i klubova članova,kroz koje je planirano međusobno povezivanje, kao i povezivanje sa ciljnim tržištem, sa glavnim ciljem-pomoć našoj privredi, turzimu, ugostiteljstvu.

Naša znanja i veštine omogućavaju ono što je cilj svakog malog proizvođača – MISIJA: efektan istup kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, uz pravilno postavljene marketing strategije, optimalan marketing miks, tj. izbor proizvoda, cenu, promociju i distribuciju, kao i uz efektne marketing komunikacije, koje su osnov svakog dobro plasiranog brenda.

Naš CILJ: je da omogućimo stabilnost i kontinuitet u razvoju, da pružamo podršku na tom putu, da stojimo uz naše partnere dok idu putem razvoja od malog proizvođača ka velikom, poznatom srpskom brendu.

Nova vremena zahtevaju i nova rešenja koja moraju da neguju tradiciju i istovremeno, unapređuju nasleđeno znanje i veštinu. Serbeat doo svojim inovativnim pristupom, namerava da ponudi rešenje ovog problema, umesto samostalnog istupa na tržište srpskog proizvođača, jer se pokazalo da je to skoro nemoguće. Način da se postigne brži i primećeniji prodor na tržište, ostvari konkurentska prednost i značajno prihoduje, jeste jedinstvena platforma, koja će  obuhvatati zajedničke nastupe na domaćim i inostranim sajmovima i drugim nacionalnim i internacionalnim dešavanjima.Takođe, platforma nudi svojim članovima neophodnu pomoć kroz saradnju sa ekspertima u poljima od ključnog značaja za uspeh u poslovanju (u pogledu daljeg razvoja tehnologije, recepture, dizajna i pristupa dodatnom finansiranju proizvodnje).