• Magija zalogaja je brend koji postoji već 3 godine. Sam koncept brenda je spoj tradicije i savremenog. Džemovi i pemkezi se spremaju na tradicionalan način po originalnim receptima, u  tri različita ukusa: ekstra džem od borovnice sa lavandom, pekmez od šljive sa mentom i niskokalorični džem od bundeve u cedjenom soku od pomorandže.
  • Proizvodi ne sadrže masu za želiranje niti bilo kakve hemijske dodatke (veštačke boje,arome). Začini, koji ujedno i predstavljaju taj savremeni momenat su organski. Svo ovće koje se koristi je potiče iz Srbije,  tako da se borovnica i šljiva nabavljaju sa Kopaonika, a bundeva koja je organska, nabavlja se iz mesta u Vojvodini, Kisača.
  • Kako bi spojili savremeno i tradicionalno, dodati su različiti organski začini u džemove.. Tako pojačani, prirodni džemovi vam donose nova blagotvorna dejstva, ojačavaju vaše zdravlje uz ukus koji ćete poželeti da podelite sa drugima, sačuvate tradiciju i učinite da se vaši najmiliji sadašnjosti sećaju kao starih dobrih vremena.