Izuzetno nam je zadovoljstvo da objavimo učešće srpskih proizvođača koji su deo tima SERBEAT kompanije, na velikom međunarodnom sajmu AGRO BELGRADE 2021.

AGRO BELGRADE je pozicioniran kao vodeći regionalni sajamsko-konferencijski događaj, koji je u prvoj godini postojanja okupio preko 500 izlagača, a za tri sajamska dana sajam je posetilo 35.000 ljudi. Sajam je bio podržan od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Grada Beograda – Sekretarijata za privredu i USAID-ovog projekta za konkurentnu privredu.

AGRO BELGRADE 2021 će na preko 30.000 m²  Beogradskog Sajma okupiti više od 1000 domaćih i inostranih izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, dok će se prateći konferencijski programi i okrugli stolovi baviti aktuelnim izazovima, kao što su primena savremenih tehnoloških rešenja u poljoprivredi, edukacija poljoprivrednika o upotrebi EU i domaćih fondova, organska proizvodnja, sertifikacija, EU politika u poljoprivredi kao i druge savremene agro teme. 

Novina na ovom sajmu je formiranje B2B cafe-a za održavanje sastanaka proizvođača i profesionalnih kupaca i trgovca iz svih krajeva sveta.

SERBEAT želi da svakom srpskom proizvođaču pomogne u efektivnom promovisanju proizvoda, kao i u pronalaženju pravih poslovnih prilika za sve svoje članove, putem zajedničkog nastupa na ovom izuzetnom događaju, koji našim proizvođačima omogućava da budu zapaženi i prepoznati po kvalitetu svojih proizvoda.

Stoga vas pozivamo da nam se i vi pridužite, da zajedničkinm naporima ostvarimo sve i mnogo više!

Vaš Serbeat tim

Tags:

Categories:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *