Našu kompaniju, Serbeat doo, čini tim ozbiljnih kreativaca sa višegodišnjim iskustvom u oblasti ekonomije, istraživanja tržišta, marketinga, prodaje, treninga i edukacije.

Spaja nas ideja da svojim znanjem, veštinama i kreativnošću, pomognemo malim srpskim proizvođačima u pronalaženju svog mesta na tržištu, u kreiranju njhovog brenda, imidža na svetskom tržištu i u obezbeđenju konkurentske prednosti, a prepoznajući njihove potrebe.

VAŠ CILJ JE I NAŠ CILJ!

Mi  u Serbeatu, u potpunosti razumemo stanje na tržištu i sa koliko poteškoća se danas mali proizvođači probijaju i pkušavaju da dođu do kupaca.

Takođe, upoznati smo sa činjenicom da je danas izuzetno teško održati standard u kvalitetu proizvoda i odupreti se proizvodnji za masovno tržište, čime bi taj kvalitet dodatno opao, dok je, istovremeno kontinuitet proizvodnje takođe teško održati na zahtevanom nivou.

Naša znanja i veštine omogućavaju ono što je cilj svakog malog proizvođača – efektan istup kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, uz pravilno postavljene marketing strategije, koje su osnov svakog dobro plasiranog brenda.

Vaš cilj je i naš cilj, da omogućimo stabilnost i kontinuitet u razvoju, da pružamo podršku na tom putu, da stojimo uz naše partnere dok idu putem razvoja od malog proizvođača ka velikom, poznatom srpskom brendu.

Srdačno vaši

kompanija Serbeat doo

Tags:

Categories:

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *